888sport Bonuskode

Afslør 888Sport Promokode 

*Reklame link

888Sport Bonus

Hvis du før har gået og tænkt på at oprette dig som nyt medlem hos 888sport, så kan det være at du skal slå til nu hvor de tilbyder en 888sport bonus500 kr i freebet (regler og vilkår gælder). Bonusen kan indløses via linkene på vores side. Klik bare på knappen nedenfor, så kan du starte din registreringsproces.

888sport bonus

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

Kun for nye kunder – Freebet op til 500 kr. ved tab af første væddemål, hvis bonuskoden du finder via ores link benyttes. Et kvalificerende bet er det første væddemål som ny bruger til mindst odds 1,5. Væddemålet skal være en single. Eks. hvis der satses 300 kr. til odds 1,5 på en single og spillet tabes, vil de 300 kr. blive krediteret tilbage i form af et freebet. Når dit freebet er krediteret skal det benyttes inden for 7 dage. Alle regler og vilkår gælder, læs de fulde på linket.

I denne sport betting anmeldelse kan du læse om velkomsttilbuddet samt andre afgørende faktorer som betting udvalg, andre tilbud, kundeservice osv. som kan bestemme om der er tale om en god bookmaker.

BetBuilder med 888Sport

Meddelelse: 888Sport har introduceret et BetBuilder-produkt fra Kambi, som forventes at blive hurtigere og smartere end eksisterende produkter på markedet. Dette produkt, der er blevet lanceret hidtil, gør det muligt for Danmark og Sverige at præ-matche, live væddemål og udbetale til alle større fodboldligaer og arrangementer med mulighed for virkelig hurtig indsatsflow.

888sport bonus vilkår & betingelser

Her er detaljerne om 888Sports bonusen.

888Sport Bonus typeBonus beskrivelse
Promokode:500 kr i freebet
Type bonus:Freebet, hvis din første indsats taber
Omsetningskrav:1x på 60 dage
Minimum Odds:1.5
888sport bonus kode:Brug den til at aktivere bonus

Regler og vilkår gælder | 18+

Afslør 888Sport Promokode 

*Reklame link

Som med mange andre bonusser i denne sektor er der også vilkår og betingelser forbundet med din 888sport bonus på 500 kr i freebet på din første tabende indsats. Derudover skal du huske at indtaste koden og placere dine penge mindst 1x til odds 1,5 inden for 7 dage.

Sådan kan du benytte din 888sport bonus kode

For at komme i gang med bonussen skal du starte med at registrere dig med en ny konto, dette er heldigvis meget nemt, det eneste du skal gøre, er at trykke på den grønne ”opret konto” knap, hvorefter du bliver mødt af en pop-up tilmeldingsformular. Her skal du udfylde personlige information som navn, e-mailadresse, fødselsdato osv., og derefter fortsæt med at oprette et brugernavn og adgangskode.

Du skal bruge begge disse til at gøre din konto unik, og til at logge ind, når du kommer tilbage. Du skal også indtaste dit CPR-nummer så 888sport har mulighed for at verificere at du er den person som du siger at du er. Hvis du ikke har et NemID eller et CPR-nummer så er der en link som du kan trykke på.

Er du på jagt efter flere spændende bonusser? Besøg Nordicbet bonuskodegennemgang.

888sport udvalg

Du har mulighed for at satse dine penge på mere end 35 forskellige sportsgrene hos 888sport og dette er naturligvis inklusiv populære sportsgrene som fodbold, håndbold og tennis. Der er endda en live odds sektion, som gør det ekstra sjovt at følge med i sport events takket været live betting og dertilhørende grafik.

Afslør 888Sport Promokode 

*Reklame link

Design af siden

Det flotte sorte, hvide og orange farveskema er et glimrende valg. Dette er let for øjnene, selv efter langvarig brug af hjemmesiden og ser lige så attraktiv ud på både små og store enheder. I en tid, hvor flere og flere af os bruger mobile enheder til alle onlineaktiviteter, herunder at lave væddemål, er dette en stor fordel. Designet på hjemmesiden er meget nemt at navigere rundt i, og du finder hurtigt frem til den sportsgren som du vil spille på.

Sikkert spil

Alle formularer eller betalinger er altid sikret med SSL-kryptering, så dine data altid er sikre. Derudover har alle spillere mulighed for at sætte deres egne grænser eller pauser for deres spiller konto. For eksempel kan du begrænse tab eller tage pauser på flere måneder. Fordi bookmakeren har en licens fra den Danske Spillemyndighed, så er du også sikker på at alt er som det skal være.

888sport bonus kode

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nuStopSpillet.dk

888sport kampagner

Ikke nok med at 888sport tilbyder en velkomstbonus, så tilbyder bookmakeren også kampagner til deres tilbagevendende spillere. Der er ofte gode og spændende kampagner som du kan være med til. 888sport gør et fremragende stykke arbejde med at få spillerne til løbende at logge ind og se, hvad de har at tilbyde. De har kampagner hele året rundt, ikke kun for én eller to sportsgrene, men for en bred vifte at sportsgrene.

Afslør 888Sport Promokode 

*Reklame link

888sport VIP-program

Du kan også blive medlem af 888sport VIP Club, hvis du modtager en invitation, da der er tale om et program, der belønner de mest loyale medlemmer. Din VIP-status giver dig blandt andet ret til at deltage i eksklusive 888sport kampagner. Du kan vinde alt fra en gratis indsats til billetter til en sportsbegivenhed og de hotteste nye gadgets.

En anden fordel ved at være medlem af VIP-klubben er at du får din helt egen personlige assistent som står til rådighed og er klar til at hjælpe dig hvis du skulle løbe ind i problemer.

Kundeservice

En af de vigtigste ting for online spillere er, at de hurtigt kan komme i kontakt med kundeservice hvis man støder ind i problemer, og heldigvis er kundesupporten hos 888Sport en relativ god oplevelse.

På hjemmesiden finder du et meget godt supportcenter med ofte stillede spørgsmål, her finder du svar på ting som bonus og tilbud, ind- og udbetalinger, spil samt tekniske problemer. Skulle du dog ikke kunne finde de svar du leder efter online, så kan du kontakte bookmakeren ved brug af deres e-mail kontakt@888.dk, eller du kan bruge den kontaktformular som du finder på deres hjemmeside. Bookmakeren siger at de har personale som sidder klar 24/7 til at besvare dine spørgsmål.

Vi havde håbet at der havde været en live chat som man kunne benytte sig af, eller at de havde gjort det muligt for dig at ringe til dem, men desværre ser det ikke ud til at dette er muligt endnu, men måske kommer det senere. Hvis du ser på Trustpilot så har 888sport en rating på 1 ud af 5 stjerner.

Samlet 888sport bonus anmeldelse

Selv om at kundeservice ikke er den stærkeste side hos 888sport, så er der stadigvæk mange gode grunde til at oprette sig som kunde på siden. Den største grund er velkomstbonussen beskrevet ovenfor (regler & vilkår gælder). Derudover har 888sport mange gode tilbud på et hav af sportsgrene hele året rundt og bookmakeren gør meget for at henvende sig til dem, der ikke kun er interesserede i fodbold. Det hele er designet i et brugervenligt design, som også fungerer fint på mobilen.

Afslør 888Sport Promokode 

*Reklame link